#Ventilacija – komentari sa foruma/ VIDEO

Bez mnogo uvoda, već svi znate, ‘novi’ ponedeljak – novi video. 🙂
Odnosno, oni koji me prate i na drugim mrežama, znaju da video izlazi nedeljom ujutro na YouTube, a kroz post ovde na blogu ponedeljkom ujutro.
Ovde želim samo da napomenem da me komentari na forumima, socijalnim mrežama i dr, ne vređaju i ne dotiču, jer sam iz komentara na YT shvatila da mi mnogi od vas daju podršku (i za to vam hvala) kao da je mene to strašno pogodilo.
Video je snimljen kao vid razonode, jer je meni bilo jako smešno dok sam čitala komentare, i jedno jutro mi je samo palo na pamet da snimim video o tome i možda vas nasmejem. I tako je i bilo.
Ukoliko mi bude potreban ‘ventil’ na neke druge teme, očekujte još #ventilacije 🙂
Inače, ova nedelja je posebno važna za mene, jer označava početak jednog velikog projekta u kome učestvujem, medjutim još uvek ne mogu ništa da vam otkrijem.Ali ćete biti obavešteni do kraja nedelje sigurno. 
Can’t wait. 🙂
ljub ljub

 photo 641E5E69B24FB27E669BDD6C92A26D0B_zps203454e7.png

You may also like

3 Comments

  1. Poslusala sam citav video, i ti si toliko normalna i prizemna da me uopste ne cude komentari.
    Shvatam o cemu pricas, i apsolutno te razumem, i nadam se da ces i dalje ostati takva kakva jesi i da se neces menjati jer ce ljudi uvek pricati i nikada ne mozemo svima udovoljiti. Predivna si, i sve najbolje :*
    fashionovertherainbow.com

  2. Dunjaaaa ti si mi osvježila ovaj vikend! Hvala ti puno! Prekrasna si, pametna, duhovita, a ta iskra u oku koju je nemoguće sakriti dovoljan mi je znak da sam slučajno našla super osobu! Za to se zahvaljujem Anastasiji Stashi jer sam te ubrala zahvaljujući jednom njenom postu na Instagramu kojim je najavila vaš zajednički projekt na YT. Kako si me razveselila svojim stilom i načinom komunikacije i izgledom.. Da, ok, evo prestat ću nabrajati da ne ispadne da sam neki Weirdo �� ����
    Puno puno sreće ti želim od srca! Veselim se svakom tvom idućem postu/blogu/videu.
    ��

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *