Večita ženska borba: Žene VS. Dlačice

Dlačice su najveći neprijatelj svake devojke, slažete se?
Žene se bore sa njima svakodnevno na ovaj ili onaj način. Svakodnevno čujem za neku novu metodu uklanjanja dlačica. I svaka žena preferira odredjenu metodu u skladu sa time kakve su joj dlačice, koja je regija i koliki joj je prag bola.
Ja mogu da vam kažem da i dan danas koristim različite metode na različitim regijama tela i da sam probala sve moguće proizvode za uklanjanje dlačica koje postoje kod nas na tržištu.
Do pre godinu dana sam išla redovno da na depilaciju. Redovno znači na nekih 30-ak dana.
S obzirom da sve dlačice koje imate na jednoj regiji izlaze na 90 dana, ako redovno idete na depilaciju, vi imate utisak da su vam se dlačice proredile. Medjutim, vi ustvari ne vidite sve vaše dlake, pa vam se zato čini da ih ima manje ili da su se proredile.
U poslednje 3 godine sam na pojedinim regijama na telu imala veliki problem sa uraslim dlakama, jednom sam čak završila i u bolnici i to je zaista nešto što ne bih nikome poželela.
I još tada sam rešila da želim zauvek da se rešim dlaka.
Prošle godine sam išla na lasersku epilaciju odredjenih delova tela u salon, a ove godine sam imala priliku da probam Philips IPL Lumea proizvod koji dugotrajno uklanja dlačice, a njegova najveća prednost jeste što možete sami da ga koristite kod kuće kada vama to odgovara.
Philips Lumeu sam isprobala na rukama i mogu da vam kažem da sam već posle prvog tretmana videla promenu.
Za najbolji efekat potrebno je da uradite 3-4 tretmana u razmaku od 2 nedelje.
Aparat je prilično mali, tako da ga možete i poneti sa sobom gde god, što je posebno važno ukoliko se bavite nekim poslom koji je sličan mom, pa vam se ‘radno mesto’ menja.
Ne postoji nikakva obuka koju morate da prodjete i upotreba je izuzetno laka. Prislonite aparat na kožu, aparat izabere intenzitet koji smatra da je potreban datoj regiji, i pritisnete dugmence.
Što se tiče bola, ne bih rekla da boli, već je više osećaj peckanja i to na pola sekunde. Na skali od 1 do 10, rekla bih da je bol 1 ili 2.
Kada smo kod bola, uvek preporučujem ženama da ovakve tretmane rade nakon menstrualnog ciklusa, jer smo pred ciklus sve mnogo više osetljive, tako da nešto što nas inače boli intenzitetom 2 na skali od 1 do 10, u PMS-u može da nas boli do intenziteta 4 ili 5.
Pre korišćenja ovog proizvoda dlake na površini kože morate ukloniti, kako bi svetlost Lumea IPL-a došla do korena vaše dlake. I postoje 4 nastavka za Lumeu.
Jedan je univerzalni, koji se koristi za telo, zatim jedan za bikini zonu, jedan za lice, i jedan za pazuh.
Često me devojke pitaju da li je ok da sestre ili drugarice koriste zajedno ovaj proizvod. I to je skroz ok. Smatram da je u proizvod kao što je Lumea jako dobro investirati upravo iz razloga što je to proizvod koji jednom kupiti i mirni ste dugo dugo vremena. Takodje, možete ga kupiti zajedno sa drugaricom, pa na taj način uštedeti.
Ono što smatram jednom od najvećih prednosti ovog proizvoda jeste što ne zavisite ni od koga, ne morate da zakazujete termin, i to je po meni ogromna prednost jer živimo u takvom vremenu kada smo svi zauzeti, isplanirani danima unapred i jako mi je zgodno da kad nadjem svojih 30min koje mogu da posvetim uklanjanju dlačica, to uradim baš tada. Pa makar to bilo u ponoć.
Na kraju, reći ću vam jedan savet za korišćenje ovog proizvoda, kako ne biste promašili neki deo regije koju radite, a to je da radite u linijama. Dakle, ako radite ruke, krenite od šake i idite ravno prema laktu, pa onda sledeću ‘traku’. A onda kad završite deo do lakta, krenite od lakta prema ramenu, opet u trakama, kako vam nešto ne bi promaklo.
Javljam vam konačne utiske kada završim ceo tretman! A javite i vi meni vaše ukoliko već koristite ovaj proizvod!
Za više informacija o proizvodu kliknite na link ovde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *