ČETKICE ZA ŠMINKANJE

Ćao ljudići moji. Novi video je konačno tu. Tema ovog videa su moje omiljene četkice za šminkanje. Uglavnom su to Real Techniques i Eco Tools četkice. Najpre sam pre dve godine probala Eco Tools, pa sam posle toga saznala za Real Techniques i onda sam vremenom izbacivala sve četkice koje su mi radile posao, ali sa kojima nisam bila prezadovoljna, i menjala ih uglavnom za Real Techniques.

Što se tiče Eco Tools-a, njihove četkice možete naći u drogerijama, poput Lilly-ja i DM-a. Dok Real Techniques četkice ne možete naći kod nas, tako da vam preporučujem da ih naručujete direktno sa njihovog oficijelnog sajta (ovde), jer nisam imala pozitivna iskustva sa ostalim sajtovima koji ih prodaju. 
Sva pitanja i sugestije ostavite u komentarima, kao i to koji video biste želeli sledeći da vidite. 
Ukoliko vam se video svidja, obavezno ga lajkujte. Takodje ne zaboravite da kliknete na subscribe, i pratite me na instagramu, facebook-u i twitteru. Za sve ove profile imate direktne linkove ovde na blogu sa desne strane. 
Vidimo se uskoro! Kis kis beng beng 🙂 

 photo 641E5E69B24FB27E669BDD6C92A26D0B_zps203454e7.png

You may also like

8 Comments

  1. Evo upravo sam bila na sajtu i gledala. Na porudzbine preko 50$ je besplatno, a ispod te vrednosti se placa, ali je jeftino. Ja sam na primer probala da kupim nesto da vidim koliko ce biti shipping, i na vrednost od 10$ je postarina bila 1,23$ sto je smesna cifra.

  2. Da li moze da dodje do neke komlikacije i da zbog carine racun bude veci?
    Volela bih da narucim real tehniques cetkice,ali se plasim zbog toga,jer bas i nemam para za bacanje! Pozdrav 🙂

  3. U medjuvremenu su se pojavile RT četkice u DM-u. Nemoj da narucujes preko interneta jer ima dosta falsifikata. Sto se tice carine, koliko se ja secam na vrednost cetkica od 20 evra naplatili su mi oko 1000 din carine.
    :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *